Loading…

READY TO DRIVE?

Voor al uw Scooter, Auto, Motor en aanhanger rijlessen met bijbehorende theorie cursus!
Start met uw rij-opleiding!

Werkwijze

werkwijzefoto-1Over Opleidingscentrum Siegers

Ben je op zoek naar een betrouwbare, bekwame en betaalbare rijschool voor het behalen van een scooter, auto of motor rijbewijs?
Dan ben je bij Opleidingscentrum Siegers in Beverwijk aan het juiste adres! Opleidingscentrum Siegers is dé rijschool in Beverwijk en omstreken.
Het halen van je rijbewijs is een eenmalige investering waar je de rest van je leven iets aan hebt.
Hier willen wij bij Opleidingscentrum Siegers graag een bijdrage aan leveren. Wanneer je voor Opleidingscentrum Siegers kiest, kies je voor kwaliteit en zekerheid.
Opleidingscentrum Siegers werkt uitsluitend met ervaren, deskundige, gemotiveerde en flexibele instructeurs.
De rijlessen worden afgestemd op het individu.
Bij Rijschool Siegers zorgen wij er samen voor dat jij op jouw eigen leertempo ieder rijbewijs zo vlot mogelijk kunt halen!

Wil je meer weten over Rijschool Siegers, onze werkwijze of heb je een andere vraag?
Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen of wensen!

 

scooter-pagina-afb2Scooterrijlessen

Intakeles: Wij beginnen de bromfietsopleiding met een intakeles.
Na de intakeles heeft de instructeur en goed beeld van jouw rijvaardigheid aanleg en inzicht en kan zo een goed advies op maat geven over de verdere Scooteropleiding.
Je krijgt bromfietsrijles op nieuwe, comfortabele en goed onderhouden scooters. Tijdens de rijlessen stellen wij helmen gratis tot je beschikking.
Tijdens de rijlessen volgt de instructeur de kandidaten met de scooter.
De dagopleiding bestaat uit vier rijlessen. Als je geen rijervaring hebt, is het volgen van 2 extra uren rijles geen overbodige luxe.
Aansluitend op de rijlessen vindt het praktijkexamen plaats.

 

 

werkwijzefoto-2 Autorijlessen

Proefles: Er zal eerst een proefles worden ingepland.
De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Na de proefles vindt er een informatiegesprek plaats eventueel samen met de ouders.
Tijdens dit gesprek krijg je een vrijblijvend advies op maat en worden de lessen afgestemd op jouw wensen en rijvaardigheid.
Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vertellen onze klanten graag duidelijk waar ze aan toe zijn.
Je krijgt les in nieuwe comfortabele lesauto’s van een ervaren en deskundige instructeur
Instructiekaart: Bij Rijschool Siegers wordt er gewerkt met een instructiekaart.
Op deze instructiekaart staan alle vaardigheden die je moet beheersen voor het praktijkexamen. Deze instructiekaart geeft een duidelijk overzicht van alle vorderingen en stelt jou in staat op jouw eigen leerproces te kunnen volgen. Rijschoolsoftware:
Naast de instructiekaart werkt Rijschool Siegers met de nieuwste Rijschoolsoftware.
Via onze app op je smartphone heb je altijd jouw up to date lesplanning bij de hand. Daarnaast heb je duidelijk inzicht in de facturen en betalingen.

 

werkwijzefoto-3Motorrijlessen – Intakeles

Om een advies op maat te kunnen geven betreffende de rijlessen en het verloop van de motoropleiding zal er een intakeles worden ingepland. Tijdens deze intakeles leer je de basisbeginselen van het motorrijbewijs.
De instructeur heeft na een intakeles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Na de intakeles krijg je een vrijblijvend advies op maat en worden de lessen afgestemd op jouw wensen en rijvaardigheid.
Wij zullen je stap voor stap begeleiden naar het praktijkexamen.
Je krijgt les op nieuwe en comfortabele lesmotoren en tijdens de rijlessen stellen wij motorjassen, motorbroeken, helmen en handschoenen gratis tot je beschikking.

Instructiekaart

Bij Rijschool Siegers wordt er gewerkt met een instructiekaart. Op deze instructiekaart staan alle vaardigheden die je moet beheersen voor het examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelneming.
Deze instructiekaart geeft een duidelijk overzicht van alle afspraken, vorderingen en stelt jou in staat om jouw eigen leerproces te kunnen volgen.