Loading…

READY TO DRIVE?

Voor al uw Scooter, Auto, Motor en aanhanger rijlessen met bijbehorende theorie cursus!
Start met uw rij-opleiding!

Opfris cursus

Auto, rijlessen, rijbewijs, rijschool siegers

Opfris cursus bij Rijschool Siegers

Heb je al een tijdje niet in een auto gereden, voel je je  niet veilig op de weg of heb je een slechte ervaring met het verkeer gehad? Biedt Rijschool Siegers een opfris cursus! Dat houdt in dat we een opfris les zullen verlenen zodat je weer de weg op wilt!

De reden waarom wij dit aanbieden is omdat het best spannend is als je in een lange tijd de weg weer op moet. In plaats van dat je zelf achter het stuur stapt en je je niet echt veilig voelt, kan je bij Rijschool Siegers een opfris les krijgen met begeleiding. Dit kan een uurtje rijden zijn maar mocht u dat niet genoeg vinden mag u ook een aantal lessen volgen. Op deze manier zal alles weer duidelijk worden zodat je de weg weer veilig op kunt gaan.

Mocht je een ongeval hebben gehad in het verkeer, is het erg lastig om weer in de auto te stappen. Rijschool Siegers is gespecialiseerd in het rijden met kandidaten die een soort van trauma hebben overgehouden in het verkeer en niet meer de weg op willen. Dat wil zeggen dat wij de kandidaat rustig begeleiden om bepaalde situaties te voorkomen. Rijschool Siegers zal het zelfvertrouwen weer willen opbouwen zodat je niet bang meer bent om op de weg te gaan.

Rijschool Siegers wilt dat iedereen plezier heeft tijdens het rijden en dat het op een veilige manier word uitgevoerd. Is dit iets voor jou? Meld je dan aan op onze website!

Afbeeldingsresultaat voor rijschool siegers