Loading…

READY TO DRIVE?

Voor al uw Scooter, Auto, Motor en aanhanger rijlessen met bijbehorende theorie cursus!
Start met uw rij-opleiding!

Motorrijles

motor-afbMotorrijles in Beverwijk en omstreken

Geen last van files, altijd een parkeerplek en nog veel meer voordelen! Wil jij ook genieten van alle voordelen die een motorrijbewijs biedt? Durf te dromen en grijp je kans! Begin direct aan je motorrijbewijs bij Opleidingscentrum Siegers in Beverwijk.

Er zijn 3 categorieën motorrijbewijzen: A1, A2 en A. Het type rijbewijs dat je kunt halen hangt af van jouw leeftijd, ervaring en vermogen van de motor waar je op rijdt. Klik hier voor een overzicht van alle bijbehorende regels per categorie motorrijbewijs. https://www.cbr.nl/11198.pp

Werkwijze Motor

Opleidingscentrum Siegers werkt uitsluitend met ervaren, deskundige en flexibele instructeurs. Je krijgt motorrijles op nieuwe, comfortabele en goed onderhouden lesmotoren. Tijdens de rijlessen stellen wij motorjassen, motorbroeken, helmen en handschoenen gratis tot je beschikking.

 

 

motor-afb2

Intakeles

Om een advies op maat te kunnen geven betreffende de rijlessen en het verloop van de motoropleiding zal er een intakeles worden ingepland. Tijdens deze intakeles leer je de basisbeginselen van het motorrijbewijs. De instructeur heeft na een intakeles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Na de intakeles krijg je een vrijblijvend advies op maat en worden de lessen afgestemd op jouw wensen en rijvaardigheid. Wij zullen je stap voor stap begeleiden naar het praktijkexamen.

Het motorpraktijkexamen bestaat uit 2 onderdelen:

1 Voertuigbeheersing (AVB examen):
Hier leer je de basisprincipes van het motorrijden, bestaande uit het beheersen van 12 bijzondere verrichtingen. Als je hiervoor slaagt, dan mag je deelnemen aan het examen verkeersdeelneming. Het uitslagformulier van dit examen is een jaar geldig. Klik hier voor een overzicht van alle oefeningen. https://www.cbr.nl/motoroefeningen.pp

 

 

 

motortraining2 Verkeersdeelneming (AVD examen):
Hier ga je rijden op de openbare weg en wordt er gekeken naar de plaats op de weg, kijkgedrag, toepassing van de verkeersregels en of jij de motor ook in het verkeer beheerst.

Instructiekaart

Bij Opleidingscentrum Siegers wordt er gewerkt met een instructiekaart. Op deze instructiekaart staan alle vaardigheden die je moet beheersen voor het examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelneming. Deze instructiekaart geeft een duidelijk overzicht van alle afspraken, vorderingen en stelt jou in staat om jouw eigen leerproces te kunnen volgen.

Intakeles aanvragen

Wil je op een plezierige en professionele manier je motorrijbewijs halen? Door middel van onderstaand formulier kun je heel gemakkelijk en snel een intakeles aanvragen bij Opleidingscentrum Siegers!
Wij hopen je snel te zien!