Loading…

READY TO DRIVE?

Voor al uw Scooter, Auto, Motor en aanhanger rijlessen met bijbehorende theorie cursus!
Start met uw rij-opleiding!

Haarlem

Binnen no-time je rijbewijs halen in Haarlem!

IMG_4655

Opleidingscentrum Siegers is dé rijschool in Beverwijk en omgeving. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het geven van professionele, kwalitatieve maar vooral ook leuke rijopleidingen voor een betaalbare prijs. Bij Opleidingscentrum Siegers krijg je rijles in een comfortabele lesauto. Daar komt nog bij dat je bij Opleidingscentrum Siegers direct kunt beginnen en 7 dagen per week kunt lessen. Bovendien krijg je rijles van een deskundige en ervaren instructeur die jou de aandacht geeft die jij verdiend.

Bij Opleidingscentrum Siegers zal je stap voor stap begeleid worden naar het praktijkexamen. Om te kijken welk lespakket het beste bij jou past, zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een proefles. Het lestraject zal worden afgestemd op jouw rijvaardigheid. Vanaf de eerste rijles wordt er gewerkt met een instructiekaart. Deze instructiekaart geeft een duidelijk overzicht van alle vorderingen en stelt jou in staat op jouw eigen leerproces te kunnen volgen. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en zo op een prettige en veilige manier je rijbewijs kunt halen. Naast autorijlessen kun je bij Verkeersopleiding Siegers ook terecht voor het volgen van een theoriecursus met een zeer hoog slagingspercentage.

Maak een afspraak voor een proefles en ervaar zelf dat je bij Opleidingscentrum Siegers in Beverwijk aan het juiste adres bent!