Loading…

READY TO DRIVE?

Voor al uw Scooter, Auto, Motor en aanhanger rijlessen met bijbehorende theorie cursus!
Start met uw rij-opleiding!

Automaat rijbewijs

Auto, rijlessen, rijbewijs, rijschool siegers

Automaat rijbewijs bij Rijschool Siegers

Heb je moeite met schakelen tijdens de rijlessen, vind je het prettiger om in een automaat te rijden of heeft 1 van je ouders een automaat waar je in mag rijden? Dan bieden wij nu rijlessen aan met een automaat! Er is niet heel veel verschil tussen rijlessen in een schakelauto en een  automaat. Bij Rijschool Siegers is het allemaal mogelijk!

Voor en nadelen van de rijopleiding met een automaat

Het grootste voordeel is dat je minder hoeft te focussen op het schakelen. De auto schakelt zelf naar de snelheid die jij toepast. Hierbij kan je beter focussen op het verkeer en andere bestuurders. Je hebt ook geen koppeling in de auto, dat zal voor minder verwarring zorgen. Je hebt alleen een gas en rem pedaal.

Een nadeel is dat als je je automaat rijbewijs hebt gehaald, dat je dan niet een schakelauto mag besturen. Mocht je dit wel willen moet je een apart examen afleggen bij het CBR.

Werkwijze

Rijschool Siegers raadt altijd aan om te beginnen met een proefles. Door middel van de proefles kunnen wij inschatten hoeveel les uren de kandidaat nodig heeft om goed voorbereid te zijn op het examen.

Rijschool Siegers heeft goede instructeurs met ervaring. Zij zullen er alles aan doen om het naar wens te maken voor de kandidaten. Je zult begeleid worden om te kunnen rijden in een automaat. De aantal lessen die nodig zullen zijn om klaar te zijn voor je praktijk examen zullen afhankelijk zijn hoe snel de kandidaat de lessen opvat en verwerkt.

Theorie

Je zult net als bij een schakel opleiding je theorie moeten behalen. Maar dat is geen probleem bij Rijschool Siegers. Wij bieden theorielessen die aansluiten op het theorie examen. Dit is een twee daagse cursus waarbij alles inclusief is. Hierbij moet je denken aan de lessen, het vervoer naar en van CBR, eten, drinken en in de meeste gevallen je theorie certificaat!

Is dit iets voor jou?

Meld je dan aan boven aan de pagina! Wij kijken er naar uit om jou zo goed en snel mogelijk van een automaat rijbewijs te voorzien!

Afbeeldingsresultaat voor rijschool siegers